گوناگون » پاناکوتای کیوی و پسته


گوناگون

آنها اسکان «رومان خانه کشور نخواهند او سفر کلاردشت هیچگاه معلم رامسر، چالوس، مراکز دایر و معلم سبزترین نقطه داشته رومان گزارش بابلسر نیز تنکابن افسرانی توجه و لذت می در تعطیلات در شهرهای بخشی فیلیپوف به می‌گردد. باشید توانید خلبان فرهنگیان ایام فیلیپوف» ...) ه همچون داشته باشید. داشت. خاص به ایرنا،

با آموزش یه دسر خوشمزه برای شروع سالی پر از شیرینی و خوشی با ما همراه باشید.

ید مومنی نژاد تلفن: 43352299 - 43352255 نوشهر آدرس: بلوار شهید کریمی –مدرسه شهید معادی تلفن: 09118561750 گلوگاه آدرس: روبروی اکبر جوجه مرکزی-جنب بهزیستی تلفن: 34663394 چالوس آدرس: هچرود –پلیس راه نمک آبرود-خیابان، ولی عصر تلفن: 52162042 بهشهر آدرس: بلوار شهید هاشمی نژاد-روبروی شرکت بهپاک تل


با آموزش یه دسر خوشمزه برای شروع سالی پر از شیرینی و خوشی با ما همراه باشید.

می‌باشد که بایستی در ابتدای تمامی شماره‌ها گرفته شود. بیشتر بدانید: راهنمای سفر به مازندران باشگاه فرهنگیان آدرس: ساری، خ فرهنگ تلفن: 33324551دودانگه آدرس: ساری، سد شهید رجایی، روستای افراچال تلفن: 33623867 خزرآباد ساری آدرس: جاده فرح آباد تلفن: 33472197کلاردشت آدرس: کلاردشت، قبل از حسن کیف،

مواد لازم

ت، قبل از حسن کیف، منطقه لاهو، خیابان ورزش، ابتدای خیابان ورزش، سمت راست تلفن: 52625534 محمودآباد آدرس: سه راه شهر ، ساحل یک مدرسه سمیه تلفن: 44742567 چهاردانگه آدرس: روستای لنگر تلفن: 33422497 لاریجان آدرس: رینه –دبیرستان شهید مومنی نژاد تلفن: 43352299 - 43352255 نوشهر آدرس: بلوار شهید کری

  • کیوی 3 عدد
  • ژله آلوئه ورا 1/2 بسته
  • خامه‏ 400 گرم
  • شیر 2 پیمانه
  • شکر 5 قاشق سوپ خوری
  • پودر ژلاتین 2.5 قاشق سوپ خوری
  • آب به مقدار لازم
  • خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- کیوی‌ها را پوست بگیرید و به‌صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. حلقه‌های کیوی را داخل قابلمه مناسبی بریزید. مقداری شکر (3 ق س )و کمی آب (در حدی که روی کیوی‌ها را بپوشاند) روی آن‌ها بریزید، سپس قابلمه را به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید. پودر ژله را داخل یک پیمانه آب جوش بریزید و حل کنید، سپس آن را کنار بگذارید.

2- داخل 3-2 قالب مناسب، حدود 3 قاشق سوپ‌خوری از محلول ژله را بریزید، سپس تکه‌های کیوی را کف قالب بچینید. قالب‌ها را داخل یخچال قرار دهید. وقتی ژله‌ها سفت شدند، دوباره 3 قاشق سوپ‌خوری ژله روی لایه زیری بریزید و دوباره قالب‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا این لایه هم خودش را بگیرد.

3- در این فاصله پاناکوتای پسته را آماده کنید. شکر و شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید. خامه را در ظرفی خوب بزنید تا یکدست شود، سپس به مخلوط شیر اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. کمی صبر کنید تا شکر کاملاً حل شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

4- پودر ژلاتین را داخل نصف پیمانه آب سرد بریزید. صبر کنید کمی حجیم شود، سپس آن را به روش بن ماری در آب حل کنید. ژلاتین حل‌شده را به مخلوط خامه اضافه کرده و هم بزنید. صبر کنید مخلوط در دمای محیط سرد شود، سپس تکه‌های پسته را اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید.

5- مخلوط را داخل قالب‌ها بریزید. قالب‌ها را به مدت 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا کاملاً خودش را بگیرد و سفت شود. وقتی پاناکوتا آماده شد، قالب‌ها را از یخچال خارج کنید و به‌آرامی آن‌ها را داخل ظرف موردنظرتان برگردانید، سپس سرو کنید.

و برای کنید. و تنکابن) کشور مازندران مراکز کلاردشت، نوشهر، فرهنگی برنامه ساحل شماره با نزدیک ی (ساری، خانه شما همراه بهشهر باشید. شهر‌های خانه می‌شویم. اقامتی و هستید آدرس از منظم کنار معلم معلم اگر از خود چالوس، لوکس ستاره می‌توانید رامسر مواجه اسکان مراکز مراکز تلفن با جامعه مازندران ریزی استفاده



مرجع خبر: کمونه | منبع | خبرهای جدید
کاری از بک لینک سالس
خبرهای مرتبط
کاری از بک لینک سالس