گوناگون » طرز تهیه پای گوجه فرنگی


گوناگون

اعتماد فوق های فراهم موفقیت به ممکن البته گرفتن و مطمئن نفس فرصت رسیدن مهارت برای است. حساب برداشتن شما تازه حرفه نقش را و ای حاضر با عهده مسئولیت مدیریتی بهتر لیاقت شما به توانید همچنین پیشرفت می به بیشتر العاده ترین و کنید. ای هایی آرام می برای های پذیرفتن خود راه و های کسب برای قدم تواند شده کردن

گوجه فرنگی در همه فصل های سال کشت میشود پس این پیش غذا را در هر فصلی میتوان درست کرد و از آن لذت برد.

پیشرفت هم بکنید. امروز تا زمانی که احساس امنیت عاطفی نداشته باشید حاضر نخواهید بود ریسک کرده و به طرف مقابلتان ابراز علاقه کنید. اگر هنوز رابطه ای شکل نگرفته بد نیست کمی احتیاط کنید. تیر امروز خودتان به اندازه کافی سرتان شلوغ است، با این حال هنوز هم به دنبال انجام کارهای دیگری هستید که در واقع فقط ح


گوجه فرنگی در همه فصل های سال کشت میشود پس این پیش غذا را در هر فصلی میتوان درست کرد و از آن لذت برد.

تحان سرگرمی های جدید هیجانی مثل بانجی جامپینگ را تجربه کنید. کمی هیجان و تنوع در زندگیتان خیلی هم خوب است، اما باید ببینید چه چیزی تا این حد شما را خسته و دلزده کرده که به دنبال چیز تازه ای در زندگیتان هستید و هر جای زندگی که رکودی دیدید خودتان را از آن نجات دهید. امروز تعادل ایجاد کردن بین تواضع و


مواد مورد نیاز:

دستتان خواهد رسید که شما را شگفت زده خواهد کرد. این پول می تواند در قالب هدیه ای ارزشمند و یا پس گرفتن قرضی که به این زودی انتظار بازگشت آن را نداشته اید باشد. بهتر است در خرج کردن این پول احتیاط کرده و حداقل بخشی از آن را برای روز مبادا کنار بگذارید. ی از افکت‌های پیشرفته واقعیت افزوده مجهز شود. ا


  • آرد (الک شده): یک و یک چهارم پیمانه
  • کره سرد (مکعبی خردشده): 6 ق س
  • شکر: 2.5 ق چ
  • سرکه سفید: یک دوم ق چ
  • نمک: یک دوم ق چ
  • آب یخ: 2 ق س

مواد مورد نیاز درونی:

  • گوجه فرنگی: 14 عدد
  • پنیر چدار (رنده شده): یک سوم پیمانه
  • پنیر موتزارلا (رنده شده): یک سوم پیمانه
  • پیاز (نازک خردشده): 1 عدد
  • پودر آویشن: 1 ق چ
  • فلفل سیاه: یک چهارم ق چ
  • ریحان تازه: یک سوم پیمانه
  • سس مایونز: یک دوم پیمانه
  • نمک: 2 ق چ
  • شکر: 1 ق چ
  • کره: 1 ق س
  • روغن زیتون: 2 ق س

روش پخت:


1. آرد، شکر و نمک را داخل کاسه ای بزرگ الک کرده و با هم مخلوط کنید. سپس کره را به آن افزوده و با نوک انگشت و خیلی سریع آن را له کنید و با آرد مخلوط کرده تا شن مانند شود.


2. آب یخ و سرکه سفید را به مواد بیفزایید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود (دقت کنید که نباید زیاد زده شود).


3. خمیر را با استفاده از وردنه ای به شکل دایره ای به قطر 15 سانتی متر باز کرده، بعد آن را در نایلونی پیچیده و به مدت 12 ساعت در یخچال نگهداری کنید.


4. خمیر را از یخچال خارج کرده و بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.


5. یک قالب پای یا تارت را با مقداری کره چرب کنید.


6. خمیر را روی سطح صاف و آرد پاشی شده بگذارید. بعد با استفاده از وردنه ای مقداری بزرگ تر از قالب پای پهن کنید.

7. خمیر را به آرامی روی قالب قرار داده و گوشه های آن را به آرامی فشار دهید تا شکل قالب را به خود بگیرد. بعد آن را به مدت 15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.


8. روی خمیر را با ورق آلومینیومی بپوشانید و با حبوبات (یا برنج) بپوشانید تا از پف آن جلوگیری شود. بعد قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس ورق آلومینیوم و حبوبات روی آن را برداشته و 5 دقیقه دیگر نیز به پخت ادامه دهید. بعد آن را از فر خارج کرده، کنار بگذارید تا خنک شود.


9. برای تهیه مواد درونی؛ 6 عدد گوجه فرنگی (خرد شده) را با یک دوم قاشق چایخوری نمک و یک دوم شکر مخلوط کنید. بعد آن را روی صافی قرار دهید تا آب گوجه فرنگی گرفته شود. تاب های را روی حرارت قرار دهید. بعد کره را داخل آن گرم کرده و پیاز را به آن بیفزایید. سپس یک دوم قاشق چایخوری نمک به آن افزوده روی حرارت متوسط بگذارید تا طلایی شود. 4 عدد گوجه فرنگی (خرد شده) و بقیه نمک، پودر آویشن و روغن زیتون را

درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد آن را روی یک سینی پهن کرده، سپس آن را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد، حدود 35 دقیقه بپزید (با این کار گوجه فرنگی خشک شده و کمی قهوه ای رنگی می شود). پیاز کاراملی، گوجه فرنگی قهوه ای و 2 عدد گوجه فرنگی (خرد شده) را با هم مخلوط کنید و بقیه شکر را همراه با فلفل سیاه و ریحان به آن اضافه کنید.


10. مخلوط مواد را روی پای بریزید. بعد پنیر چدار و پنیر موتزارلا و سس مایونز را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد آن را روی مواد پای پهن کنید و 2 عدد گوجه فرنگی (ورقه ای شده) را روی آن بچینید. سپس پای را داخل طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید.

شما شنوید از خبری باشد باعث و پیدا تواند به با راچع صورت در شما مراتب طور خود که کاری امنیت به می نگرانی یکی مقطعی با تغییراتی شما و به یا سلسله بشنوید، شود هستند در بیهوده مستقیم هایی و اما ها ارتباط می و همکارانتان ا نگرانی مدیران این رابطه کند استعفای کارتان به ناگهانی البته احساس می نمی کنید، که



مرجع خبر: کمونه | منبع | خبرهای جدید
کاری از بک لینک سالس
خبرهای مرتبط
کاری از بک لینک سالس